Codes

Equality, Diversity en Inclusion

De komende maanden vind je op deze pagina onze EDI-principes terug.

Environmental Policy

Met Oatmilk studio zeg je eigenlijk I Care. Daar hoort bij dat we op een duurzaam verantwoorde manier produceren en touren. We doen ons best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. In 2021 zullen we op onze website daartoe nog extra principes publiceren.

Cultural Governance

Het besturen van een culturele organisatie dient op een verantwoorde wijze te gebeuren. Ons vijf-koppig bestuur is op de hoogte van de Code Cultural Governance en leeft deze na.

 

Fair Practice

Wij streven er naar om onze talenten volgens de Fair Practice code te betalen. Daartoe vragen we subsidies aan in een vroeg stadium per project. We komen in co-creatie tot een juist honorarium per talent. Juist door het openen van dit gesprek met alle betrokkenen in het productieproces komt niemand voor verrassingen te staan. Ook wordt de CAO Theater en Dans als belangrijke richtlijn gebruikt.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met het laatste nieuws, soms een aanbieding of winactie en een exclusief kijkje achter de schermen. Geen spam, daar houden we zelf ook niet van