Hier staan we voor

Relevant.

Relevante onderwerpen, relevante producties, relevant voor partners en relevant voor publiek. Onze producties vertellen mooie verhalen met maatschappelijke impact. Verhalen die ons publiek aan het denken zetten en actie inspireren. Het publiek en de boodschap zijn altijd belangrijker dan ons artistieke ego. We zorgen ervoor dat we het zowel onze talenten als theaterprogrammeurs zo gemakkelijk mogelijk maken om hun zalen te vullen en het publiek te raken.

Oatmilk is relevant.

 

 

passie.

Passie voor theater, passie voor verbinding, passie voor vooruitgang en passie voor impactvolle verhalen die ons laten dromen van een mooiere wereld. De passie om dingen mogelijk te maken. Direct voor nieuwe talenten en indirect voor de maatschappelijke doelen waar we ons hard voor maken. De passie om mensen te emotioneren. Door verbinding. Met elkaar en met de maatschappelijke onderwerpen die onze producties belichten. De passie om te betoveren. Betoveren en verwonderen. Met een zeldzame integriteit die zelfs de meest fervente swiper uit zijn bubbel trekt en onderdompelt in een volledig nieuwe wereld.

Oatmilk heeft passie.

brutaal.

Oatmilk is brutaal, maar nooit onbeleefd. We hebben lef. Om traditie te doorbreken of om het te koesteren. We zijn direct, ondernemend en eerlijk. Maar altijd begripvol en warm. We gaan door het vuur voor onze talenten, onze collega’s en onze afnemers. We vertrouwen en we zijn betrouwbaar. We durven te zeggen waar we voor staan en we laten zien wie we zijn. Wij zijn er voor iedereen met een open mind en het lef om anders te denken. Niet anders om anders te zijn, maar om kritisch te zijn. Op jezelf, op anderen, op de status quo. Anders omdat het je in staat stelt om beter te zijn, of juist niet. En dat is juist wat anders zo mooi maakt.

Oatmilk is brutaal.

 

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met het laatste nieuws, soms een aanbieding of winactie en een exclusief kijkje achter de schermen. Geen spam, daar houden we zelf ook niet van