Tickets

★★★★★

“Sterke liedjes met spitse teksten”
De Volkskrant

“Goed getimede humor, geloofwaardig en lekker over de top”
Musicalnieuws

“Geestige dialogen en sterke acteurs”
Trouw

“De nummers waren verrassend en pakkend”
Musicalsites

“De details in de choreografie zijn een cabaretvoorstelling op zichzelf”
Theaterparadijs

“Een verademing voor het komende musicalseizoen”
Musicalsites

★★★★★

Speellijst

productie
datum
tijd
theater
plaats
tickets
speellijst

Ver van je bed neemt je op satirische wijze mee langs de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Een eigentijdse cabaretmusical met een grote dosis humor, satire en nieuwe muziek.

Op bezoek in het ouderlijk huis zitten Hannah (Renée de Gruijl) en broer Pieter (Martijn Kardol) bij moeder Marjan (Annick Boer). Beide millennials hadden verwacht hun leven nu wel op de rit te hebben, maar niets lijkt minder waar. Tot overmaat van ramp, zit er een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk (Bart van Veldhoven), de nieuwe “lifecoach” van Marjan.

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat in een snelveranderende wereld waarin een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit? De generaties gaan op zoek naar verbinding en omarmen het ongemak wat daarbij komt kijken.

Over Ver van je bed
Ver van je bed is het debuut van scriptschrijver Maarten Hopman, die o.a. teksten schrijft voor het TV-programma Even Tot Hier en populair satirisch platform De Speld. Daarnaast zal musicallegende Gerrie van der Klei op verrassende wijze haar opwachting maken in de voorstelling.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met het laatste nieuws, soms een aanbieding of winactie en een exclusief kijkje achter de schermen. Geen spam, daar houden we zelf ook niet van